Cultura 08/02/2012

Cleries, sobre la Gala dels Gaudí: "Vaig apagar la tele de seguida"

El conseller de Benestar Social i Família ha assegurat a 'RNE-Ràdio4' que "quan fas una gràcia i no riu ningú és el pitjor que pot passar"

Ara
1 min
Josep Lluís Cleries

BarcelonaEl conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha criticat la Gala d'entrega dels Premis Gaudí als estudis d''El Matí a 4 bandes' de 'Ràdio4'. El conseller s'ha mostrat favorable a no "invitar gent per després posar-los el dit a l'ull i amb poca gràcia", en referència als càrrecs públics que van haver de sentir com es criticava la seva gestió des de dalt de l'escenari de la cerimònia d'entrega dels Premis Gaudí, al teatre Artèria Paral·lel, de Barcelona. A més, ha assenyalat que "quan fas una gràcia i no riu ningú és el pitjor que pot passar". Per tot això, ha confessat que va tancar la tele "de seguida veient com anava allò".

Cleries se suma, així, a les altres crítiques que ha rebut per totes les bandes aquesta cerimònia organitzada per l'Acadèmia de Cinema de Catalunya, entre les quals destaquen l'esbroncada pública del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la protesta per escrit del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya, que han denunciat el "tracte ofensiu" cap al director de 'Pa negre', Agustí Villaronga.

stats