TELEVISIÓ
Cultura 13/03/2012

Llum verda al 'reality' sobre la família de Clint Eastwood

'Mrs. Eastwood & Co.' tindrà un total de 10 episodis de mitja hora i s'estrenarà el 20 de maig al canal nord-americà E!

Ara
1 min
Clint Eastwood posa en marxa un canal sobre golf

BARCELONAJa hi ha confirmació oficial. Clint Eastwood i la seva família estan a punt de rodar 'Mrs. Eastwood & Co.', un 'reality show' de Stuart Levine per a la cadena de cable nord-americana E!.

Les càmeres filmaran l'entorn dels Eastwood al poble de Carmel (Califòrnia) i a Los Angeles. "La gent se sorprendrà de veure que el nostre estil de vida no és gens convencional", ha afirmat Dina Eastwood, l'esposa del director de 'Sense perdó'. Ella i les seves filles, Morgan i Francesca, seran les principals protagonistes del 'reality', i les aparicions de Clint Eastwood seran puntuals.

A més del clan Eastwood, el programa també seguirà les passes d'una formació sud-africana de sis cantants anomenada Overtone. La banda va ser descoberta per la dona d'Eastwood quan va viatjar a Sud-àfrica amb el seu marit durant el rodatge del 'biopic' sobre Nelson Mandela, 'Invictus', dirigit pel seu marit i protagonitzat per Matt Damon.

L'estrena de 'Mrs. Eastwood & Co.' es produirà el 20 de maig. El canal que l'emetrà ha encarregat 10 episodis de mitja hora cadascun.

stats