MÚSICA
Cultura 12/08/2011

Coldplay publicarà el seu nou disc el 25 d'octubre

El cinquè àlbum d'estudi de la banda britànica es titula 'Mylo Xyloto' i ha comptat amb la col·laboració de Brian Eno

Redacció
1 min
La portada del nou disc de Coldplay, 'Mylo Xyloto', és reversible

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El cinquè àlbum d'estudi de Coldplay, Mylo Xyloto (que es pronuncia mai-lo xi-leto) es posarà a la venda el 25 d'octubre a l'Estat espanyol. Produït per Markus Dravs, Daniel Green i Rik Simpson, el disc també ha comptat amb la col·laboració de Brian Eno. Mylo Xyloto, del qual ja s'han avançat el tema Every teardrop is a waterfall, és un treball llargament esperat pels seguidors de la banda, orfes de noves cançons des del supervendes Viva la vida (2008), que va arribar a número 1 en 36 països.

L'àlbum estarà disponible en format digital, CD i vinil. També es publicarà una edició limitada que inclourà el CD i el vinil i un llibre il·lustrat amb grafits de David A. Carter, a més de continguts exclusius, com ara fotografies, extractes del diari de l'estudi de gravació i les notes personals de la banda. El 12 de setembre es llançarà el segon senzill del disc, Paradise.

Format a Londres l'any 1996, el grup liderat per Chris Martin ha venut més de 50 milions de discos a tot el món. En aquests quinze anys de trajectòria, la banda ha rebut nombrosos premis, entre ells set Grammy, sis Brit Awards i quatre MTV Video Music Awards.

stats