Música
Cultura 27/09/2011

Comença el judici al metge de Michael Jackson

El doctor Conrad Murray serà acusat d'homicidi involuntari

Redacció
1 min
Conrad Murray

BarcelonaMés de dos anys després de la mort de Michael Jackson per atac de cor, Conrad Murray, el metge que tractava el cantant de Thriller, compareixerà avui davant la justícia californiana. Segons els forenses, la mort de Jackson, el 29 de juny de 2009 a la seva mansió de Los Angeles, va ser causada per una sobredosi del poderós anestèsic propofol.

L'acusació diu que Murray va causar la mort de Jackson per receptar-li propofol i somnífers i no fer-li un bon seguiment mèdic.

S'espera que el judici del Dr. Conrad Murray doni al públic una perspectiva dels darrers dies del Rei del Pop, que estava assajant per a una sèrie de concerts que havien de tornar a la seva carrera un esplendor masegat, sobretot per un judici l'any 2005 per abús infantil.

Murray nega el càrrec d'homicidi involuntari. Si és declarat culpable, afrontarà una sentència de presó de quatre anys. S'espera que la defensa argumenti que Jackson era addicte a diversos calmants, i que ell mateix es va administrar la dosi fatal de propofol.

Durant el judici s'esperen testimonis dels infermers que van transportar Jackson, experts mèdics, i coreògrafs de l'artista, així com parelles de Murray. L'advocat Mark Geragos, que havia representat Jackson, ha anunciat que potser la filla de 13 anys del cantant, Paris Jackson, serà cridada a testificar.

stats