Cultura 06/08/2012

Convoquen una protesta contra el concert de Madonna aquest dijous a Sant Petersburg

El Congrés del Poble i el Sindicat de Ciutadans de Rússia volen expressar el seu rebuig a la cantant amb una cadena humana a la principal avinguda de la ciutat

Efe
1 min
Madonna sumeix el Palau Sant Jordi en una festa orgiàstica

Sant PetersburgLes organitzacions russes El Congrés del Poble i el Sindicat de Ciutadans de Rússia han anunciat aquest dilluns una acció de protesta contra el concert que Madonna oferirà aquest dijous a Sant Petersburg.

En un comunicat conjunt, les dues entitats han convocat els habitants de Sant Petersburg a formar demà una cadena humana a l'avinguda Nevsky, la principal artèria de la ciutat, per expressar el seu rebuig a la cantant. "El Congrés del Poble i el Sindicat de Ciutadans de Rússia, així com milers de russos moralment sans, consideren inadmissible la celebració de concerts en què es pregona la perversió i el vici, i es fa propaganda de la violència" subratlla la convocatòria.

Segons els organitzadors de la protesta, Madonna coneix que l'assemblea legislativa de Sant Petersburg va adoptar una llei que prohibeix la propaganda de l'homosexualitat i la pedofília entre els menors d'edat. "Com que entre els admiradors de la cantant hi ha una gran quantitat de joves, es pot dir amb un 100% de certesa que Madonna infringirà la llei de la ciutat", assenyala el comunicat.

La cantant nord-americana ja va advertir a la seva pàgina de Facebook que al seu concert a Sant Petersburg farà referència a la violació dels drets de les minories sexuals.

stats