Cultura 19/02/2012

Kevin Costner: "Molts homes podien fer el meu paper a 'El Guardaspatlles', Whitney, però només tu podies interpretar Rachel Marron"

L'actor es va convertir en protagonista del funeral de la cantant amb un discurs emotiu sobre el procés que els va portar a rodar junts la pel·lícula

Ara
2 min

BarcelonaL'actor Kevin Costner es va convertir aquest dissabte en un dels protagonistes del funeral de Whitney Houston, amb un discurs emotiu –recollit per 'The Huffington Post'– en què recordava com havia sigut el procés que els va portar a rodar junts la pel·lícula 'The bodyguard' ('El guardaespatlles'), en què ella interpretava una cantant que s'enamorava del responsable de la seva seguretat.

"En el moment àlgid de la seva fama com a cantant, li vaig demanar que fos la meva companya de repartiment en una pel·lícula anomenada 'El guardaespatlles'. Vaig pensar que ella era l'elecció perfecta. No obstant això, les alarmes es van disparar. Vaig recordar que seria el seu primer paper com a actriu. També podíem pensar en una altra cantant, era una possibilitat. Potser alguna que fos blanca... Ningú ho va dir en veu alta, però el dubte hi era. Potser una actriu amb més experiència era el camí que havíem de seguir. Estava clar que calia pensar-hi", va dir Costner a l'església baptista de Newark on es va fer el funeral, plena de gom a gom.

"Vaig haver dir a tothom [els implicats en la producció de la pel·lícula] que m'havia adonat que Whitney era negra", va afegir Costner, i va arrencar rialles entre els assistents al funeral.

"Whitney, si em sents, jo et diria que no només eres bona, eres molt gran", va dir adreçant-se a la cantant, morta ara fa una setmana. "Tu vas fer que la pel·lícula fos el que va ser. Molts homes podien haver interpretat el meu paper, però, Whitney, crec sincerament que tu eres l'única que podia interpretar Rachel Marron en aquell moment. No només eres bonica, eres tan bonica com pot arribar a ser una dona. I no és que agradessis a la gent, és que t'estimaven", va afegir.

stats