Llibres
Cultura 30/09/2011

Courtney Love "deixarà les coses clares" en unes memòries

La cantant de Hole i vídua de Kurt Cobain parlarà de l'addicció a les drogues, la seva carrera de Hollywood i les relacions sentimentals amb estrelles com Edward Norton

Efe
1 min
Courtney Love, en un concert a Pennsilvània el 2010

Nova YorkLa cantant de Hole i vídua de Kurt Cobain, Courtney Love, relatarà la seva vida personal i artística en unes memòries en què "deixarà les coses clares", segons va anunciar ahir l'editorial Harper Collins.

"Sovint s'associa Love amb el seu marit difunt, el líder de Nirvana, Kurt Cobain, però ella ha desenvolupat una carrera artística increïble que combina música, moda i cultura popular", explicava l'editorial en un comunicat.

La intèrpret relatarà els aspectes menys coneguts de la seva vida, com la infància i l'adolescència, les relacions sentimentals amb el cantant Billy Corgan i l'actor Edward Norton i amb Kurt Cobain. També parlarà dels seus problemes amb les drogues (l'addicció a la cocaïna va provocar que perdés temporalment la custòdia de la seva filla), les dificultats econòmiques que ha afrontat darrerament i la seva carrera de Hollywood, amb papers com el de L'escàndol de Larry Flint (1996), de Milos Forman. El periodista i escriptor Anthony Bozza serà l'encarregat de redactar-ne les memòries.

"Courtney és una de les artistes més provocatives i fascinants del nostre temps, una d'aquestes intèrprets rares que es reinventen una i una altra vegada al llarg de la seva carrera", afirmava Bozza. "És el moment que el públic senti la seva història tal com la va viure".

Les memòries, que encara no tenen títol, sortiran publicades aquesta tardor coincidint amb el vintè aniversari del Nevermind de Nirvana.

stats