PREMIS MTV
Cultura 06/06/2011

'Crepuscle' torna a arrasar als MTV Movie Awards

Per tercer any consecutiu, la pel·lícula sobre el romanç entre vampirs va ser nomenada millor pel·lícula. També va aconseguir els guardons a la millor interpretació masculina i femenina, al millor petó i a la millor baralla

Redacció
1 min
Taylor Lautner, Robert Pattinson i Kristen Stewart, durant la cerimònia dels MTV Awards

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Crepuscle: Eclipse, que va començar al nit amb vuit nominacions –per davant d'Origen que en tenia set i de Harry Potter i les relíquies de la mort, amb sis–, va ser la gran triomfadora de la nit amb cinc premis. En una repetició de l'any passat, Robert Pattinson i Kristen Stewart van ser distingits en les categories de millor interpretació masculina i femenina.

La parella, a la pantalla i a la vida real, van fer-se també amb el premi al millor petó, que Pattinson va celebrar corrent cap al públic per petonejar l'altre protagonista de la saga, l'actor Taylor Lautner. Robert Pattinson encara va pujar un cop més a l'escenari per recollir el guardó a la millor baralla, juntament amb Bryce Dallas Howard i Xavier Samuel.

Els premis, que són determinats pels vots dels fans en línia, van distingir Justin Bieber en la categoria de moment 'flipant' pel seu concert en Never say never davant de les pel·lícules Cisne negro i 127 horas.

De les set nominacions, el film de Cristopher Nolan Origen només va endur-se el premi a la millor interpretació de terror per a Ellen Page, mentre que Harry Potter va acabar la nit amb una única estatueta –una bossa de crispetes daurades–, que es va emportar Tom Felton com a millor vilà pel seu paper de Draco Malfoy.

Durant la cerimònia, es va fer una avançament de la primera part d'Alba, la quarta entrega de la saga Crepuscle, que s'estrenarà el 18 de novembre. Durant la nit també es van poder veure en exclusiva algunes escenes de Super 8, l'esperada col·laboració entre JJ Abrams i Steven Spielberg, i de la segona part de Harry Potter i les relíquies de la mort.

stats