CINEMA
Cultura 17/11/2011

Les fans embogeixen a l'estrena de l'última entrega de 'Crepuscle' a Barcelona

Els actors Robert Pattinson i Taylor Lautner i el director del film han presentat 'La saga Crepúsculo: Amanecer. Parte 1' a un Fòrum pres per les adolescents

Ara
2 min
'Crepuscle' a Barcelona

BarcelonaEls dos protagonistes masculins de la saga Crepuscle han desencadenat aquesta tarda la bogeria de centenars de fans que s'han reunit al recinte del Fòrum de Barcelona, on s'ha celebrat l'estrena de l'última entrega d'aquest fenomen adolescent. Els crits histèrics de les adolescents han precedit l'arribada a la catifa vermella dels actors Robert Pattinson i Taylor Lautner, que han posat davant els fotògrafs davant d'entrar a la sala on s'ha projectat La saga Crepúsculo: Amancecer. parte 1.

"Les estrenes són sempre una bogeria", ha dit Robert Pattinson, mentre les joves s'amuntegaven perillosament contra les tanques per intentar tocar els actors o fotografiar-se amb ells. Algunes de les adolescents havien dormit al Fòrum per estar en primera fila i intentaven cridar l'atenció dels seus ídols amb pancartes amb lemes com "Llegeix la meva ment" o "Mossega'm". Els actors han repartit autògrafs, s'han deixat tocar i fotografiar i han dedicat amplis somriures a les fans a pesar del soroll eixordador dels crits ininterromputs amb els quals han estat rebuts.

"És impressionant", ha assenyalat Taylor Lautner, que considera "un honor" ser rebut d'aquesta manera i agraeix tenir tantes seguidores i haver participat en aquesta saga de pel·lícules que li ha "obert tantes portes". La gran absent en aquesta estrena ha estat l'actriu protagonista, Kristen Stewart, encara que les joves presents no l'han trobat a faltar. Menys passions ha aixecat el director del film, el guanyador d'un Oscar de Hollywood Bill Condon, que ha assegurat que aquesta quarta entrega de la saga "té molt terror" perquè a ell li agrada el gènere.

La cinta arrenca amb l'esperat casament entre Edward (Robert Pattinson) i Bella (Kristen Stewart) i continua amb la romàntica lluna de mel dels protagonistes, en què es produeix la desitjada trobada sexual que tant anhelaven els seguidors.

stats