Música
Cultura 27/03/2012

Madonna rep crítiques per preguntar als assistents a un festival de música electrònica si havien pres MDMA

A banda de les paraules rebudes a través de la xarxa, destaquen les d'un productor musical que ha afirmat que l''ambició rossa' ha assolit "tot un nou nivell d'estupidesa"

Efe
2 min

BarcelonaMadonna continua rebent crítiques per la referència al consum de drogues que va fer en una aparició per sorpresa a l'escenari del festival de música electrònica Ultra Music de Miami, als EUA, el passat cap de setmana.

Durant la presentació del DJ Avicii, Madonna va preguntar als milers d'assistents al festival si havien vist "la Molly", que és com es coneix popularment l'èxtasi (o MDMA) als Estats Units. La multitud va contestar cridant afirmativament.

La polèmica no es va fer esperar i les xarxes socials eren aquest dimarts plenes de comentaris sobre les paraules de l''ambició rossa'. Aquesta nova polèmica coincideix amb la sortida al mercat del seu últim treball, que, justament, s'anomena de forma similar a la droga que li ha causat les crítiques: 'MDNA'.

Entre les paraules de crítica més dures destaquen les de Deadmau5, un conegut productor de música electrònica, el qual ha censurat amb duresa les paraules de Madonna. Ho va fer sobre el mateix escenari del festival, que va congregar 150.000 persones i va ser retransmès per internet. Deadmau5 va lamentar el comportament de Madonna i va afirmar que l'artista havia assolit "tot un nou nivell d'estupidesa".

Al canal de YouTube de Madonna, on la cantant va pujar el vídeo on es pot veure la seva participació al festival, nombroses persones la critiquen i insinuen que necessita aquesta polèmica després de la mala rebuda que ha tingut el nou disc.

A través de Twitter, Madonna ha dit que no "dóna suport a l'ús de drogues" i ha explicat el malentès: "M'estava referint a la cançó 'Have You Seen Molly?', escrita pel meu amic Cedric Gervais", va comentar Madonna. Aquesta resposta ha convençut Deadmau5, al qual la diva del pop li va recriminar que no l'hagués trucat per aclarir aquest fet de forma "privada".

stats