Moda
Cultura 17/04/2011

Custo Barcelona desfila a Cartago

El dissenyador ha presentat la col·lecció a la Setmana de la Moda de Tunísia. La revolució ha estat "anímica més que política", ha dit

Efe
1 min
Desfilada de Custo Barcelona a la Setmana de la Moda de Tunísia

TunísiaCusto va presentar ahir la seva darrera col·lecció a la Setmana de la Moda de Tunísia, un dels primers esdeveniment artístics que té lloc a Tunísia després de l'enderrocament de l'expresident Zine el-Abidine Ben Ali, el 14 de gener.

La Setmana de la Moda s'ha tirat endavant malgrat la proximitat de la revolució i molts dissenyadors han decidit de participar-hi en solidaritat a la causa. Custo ha explicat que "ha estat un gest de solidaritat" amb un país que ha fet una revolució "meravellosa" perquè "ha estat més anímica que política".

"Reconec que tenia curiositat per tornar a Tunísia des que fa anys vaig venir de vacances i sabia que aquest país havia donat grans noms de la moda, com Azeddín Alaya", ha comentat el dissenyador.

A l'Acropolium de Cartago, s'hi ha presentat la col·lecció de Custo Barcelona que es va veure a Nova York el mes de febrer, davant l'atenta mirada de dissenyadors, artistes, personalitats tunisianes del món de la cultura i empresaris del món de la moda, europeus i dels països del golf Pèrsic. Línies pures i colors neutres, així com peces de colors càlids i vius, i la barreja de diferents teixits defineixen la col·lecció.

Els canvis socials que s'han viscut al país en els darrers mesos també s'han reflectit en les creacions dels joves creadors tunisians.

stats