CINEMA
Cultura 22/03/2012

Russell Crowe serà el Noè de Darren Aronofsky

El director de 'Cigne negre' començarà el rodatge d'aquest relat bíblic al juny

Ara
1 min
Russell Crowe

BARCELONAL'adaptació cinematogràfica del relat bíblic de Noè comptarà amb Russell Crowe com a protagonista. Al juny començarà el rodatge de la nova superproducció del director de 'Cigne negre' i 'El lluitador', Darren Aronofsky.

El director va posar els ulls a l'actual Batman, Christian Bale, però l'actor ja s'havia compromès amb Terrence Malick per a dues pel·lícules, 'Lawless' i 'Knight of Cups'. Finalment Aronofsky ha optat per Russel Crowe, que actualment està rodant al costat de Hugh Jackman l'adaptació del mític musical 'Els miserables'. En aquest nou film, que és sens dubte un dels projectes més interessants de Hollywood, Crowe es retrobarà amb algunes cares conegudes, com el productor Arnon Milchan, amb qui va coincidir a 'L.A. Confidential', i el guionista de 'Gladiator', John Logan.

El director assegura que no s'ha deixat emportar per una moda o tendència amb aquesta història bíblica, sinó que el personatge de Noè sempre l'ha fascinat. "Des que era nen m'han commogut i inspirat la història de Noè i el viatge de la seva família", explica el director.

stats