CINEMA
Cultura 07/04/2011

Daryl Hannah confirma que hi haurà Kill Bill 3

L'actriu nord-americana ha anunciat en una roda de premsa a la Mostra de València que la tercera part de la saga Kill Bill podria tornar a les pantalles de cinema al 2014. Hannah també ha avançat que hi haurà un enfrontament entre les filles adolescents de la Núvia i Cascavell

Redacció
3 min
Daryl Hannah i Uma Thurman a Kill Bill vol.1

València p { margin-bottom: 0.21cm; } L'actriu nord-americana Daryl Hannah ha revelat avui que el tercer lliurament de la saga Kill Bill relatarà l'enfrontament adolescent entre la filla de la protagonista, la Núvia, i la de la seva enemiga Cascavell, mentre Quentin Tarantino, encara no ha decidit si incorporarà tècniques d'animació.

Hannah és l'estrella internacional convidada a la inauguració de la Mostra de València, que en aquesta edició, la segona dedicada al cinema d'acció i aventura, ha volgut homenatjar a una de les actrius que millors títols ha donat al gènere. Una seves actuacions més recordades és la d'Elle Driver en les dues reeixides parts de Kill Bill dirigides per Tarantino, on dóna vida a una assassina sanguinària que podria tornar a les pantalles de cinema el 2014, any previst per a l'estrena del tercer volum de la saga d'acció que va consagrar a Uma Thurman com heroïna justiciera.

En la roda de premsa, Hannah no ha revelat –"no puc, de veritat" – molts detalls sobre aquesta propera entrega, perquè Tarantino no sap encara si la cinta incorporarà "animació" o "acció en directe", segons li va comentar el realitzador nord-americà recentment. Sí que ha explicat que Tarantino està retardant la continuació de Kill Bill –els dos volums es van estrenar el 2003 i 2004–, perquè ha esperat que "la filla de la núvia", interpretada per Uma Thurman, i la filla de Cascavell o Copperhead –que pertany a l'Esquadró Assassí Escurçó Letal que intenta matar la Núvia– “fossin prou grans per poder ser enemigues".

Segons Hannah, la filla de Cascavell, Nikki Green (Ambrosia Kelley), voldrà enfrontar-se a la filla de la Núvia perquè va presenciar la mort de la seva mare a les mans del personatge d'Uma Thurman al primer volum de Kill Bill, quan tot just tenia 10 anys.

L'actriu homenatjada a la Mostra ha confessat que fer cinema ha estat per a ella "un somni fet realitat" i que el millor que li ha donat la seva professió ha estat la possibilitat de perdre's en "un món imaginari, viatjar a molts llocs i viure diferents vides". Hannah ha tingut aquestes experiències com a replicant a Blade Runner, com sirena a Un, dos, tres ... Splash! i com sanguinària assassina a Kill Bill.

La nord-americana (Chicago, 1960) prefereix no encasellar-se en un registre concret. Va ser una de les actrius més recordades dels 80 per cintes allunyades del cinema d'acció com Wall Street (1987) i Magnòlies d'acer (1989), i amb papers posteriors en comèdies, com ara Two much (1995).

Blade Runner va ser tan divertida com Kill Bill o com Un, dos, tres ... Splash!. El que m'interessa és desaparèixer dins el món imaginari del personatge" ha confessat l'actriu. Amb tot, admet que la malvada bòrnia Elle Driver li ha reportat alguns dels millors moments de la seva carrera: "Rodar amb Quentin és la millor experiència que un pot tenir perquè és com anar a una escola de cinema. Ho sap tot de qualsevol pel·lícula que s'hagi fet ". A més, afegeix, "la seva felicitat és infecciosa".

La intèrpret, que s'ha format com a realitzadora, prepara en aquests moments un documental i dirigirà "una petita sèrie de comèdia", si bé ha reconegut que la direcció de cinema és "difícil i treu molt de temps".

Més enllà del seu treball d'actriu, que, segons ha reconegut, mai ha encaixat en el negoci de la indústria de Hollywood, Hannah és una activista amb una gran consciència ecologista: "Vivim en un temps de gran crisi de les espècies i del planeta, i realment hem de ser actius si volem sobreviure". “Tenim recursos i solucions per a totes les crisis que estem vivint, només que ens falta informació", ha opinat l'actriu, de visita per primera vegada a València, ciutat que ha elogiat perquè "ho té tot" i és capaç de ser "autosuficient" pels seus enormes recursos energètics.

stats