MÚSICA
Cultura 29/11/2011

Wilco, Death in Vegas i Mudhoney, confirmats per al Primavera Sound 2012

El festival també ha confirmat per a l'edició a Barcelona The Drums, Veronica Falls, Washed Out, el retorn d'Archers of Loaf, Shellac, Olivia Tremor Control, Josh T. Pearson, Godflesh i SBTRKT

Ara
1 min
Jeff Tweedy, cantant i líder de Wilco, durant el concert aquest dimecres al Palau de la Música / ACN

BarcelonaEl festival San Miguel Primavera Sound ha anunciat una nova tongada d'artistes per a la 12a edició del festival a Barcelona, que se celebrarà del 30 de maig al 3 de juny. Entre els artistes confirmats destaquen els nord-americans Wilco, que van exhaurir les entrades al Palau de la Música en la recent presentació a Barcelona del seu últim disc, The whole love (2011), els britànics Death in Vegas, que acaben de publicar el cinquè treball, Trans-Love Energies (2011), i els clàssics del grunge de Seattle Mudhoney.

El festival també ha confirmat les actuacions del quartet de pop sorollós britànic Veronica Falls, que van actuar la setmana passada a Barcelona dins del San Miguel Primavera Club 2011, de la sensació chill-wave Washed Out, el retorn del grup indie-rock nord-americà dels 90 Archers of Loaf, i del grup de Steve Albini Shellac, que no es perd cap Primavera Sound. Completen aquesta segona tanda d'anuncis el grup de pop novaiorquès The Drums, el cantautor texà Josh T- Pearson, la banda britànica industrial Godflesh, i el productor de música electrònica londinenc SBTRKT.

Tots ells s'afegeixen als ja confirmats Björk, Jeff Mangum, Yo La Tengo, Codeine, Neon Indian i Other Lives.

El festival ha anunciat també alguns dels artistes que passaran per la primavera edició del festival a Porto, on actuaran The Drums, Olivia Tremor Control, Shellac i The Walkmen, a més de Björk, Jeff Mangum, Yo La Tengo, Codeine, Neon Indian i Other Lives.

stats