Teatre
Cultura 29/04/2011

'Desclassificats', exclusiu per a lectors de l'ARA

Exhaurides les entrades per a lectors de l'ARA per a l'1 de maig. Encara podeu aconseguir-ne per al 3 de maig. L'obra, a la Villarroel des del 12 de març, és la revelació de l'any

Redacció
1 min
Toni Sevilla, Emma Vilarasau i Abel Folk

BarcelonaLes entrades per als lectors de l'ARA per veure Desclassificats per només 10 euros (l'entrada normal en val 26) s'han exhaurit per a l'1 de maig. Encara en podeu aconseguir per al dimarts dia 3. Les podeu adquirir a través d'aquest link de Teelentrada. Un cop triada la població, s'han de seleccionar un dels dos dies ARA (ACTUALMENT JA NOMÉS ES POT TRIAR EL 3 DE MAIG), després s'ha de confirmar data, seleccionar el descompte "Lectors del diari ARA", triar la localitat (seient) i finalment pagar amb targeta de crèdit. Al final de les dues funciones exclusives, els actors i el director mantindran un col·loqui amb el públic assistent.

La funció explica com la periodista més prestigiosa del país (Vilarasau) s’enfronta a l’entrevista més difícil de la seva carrera: un cara a cara amb el President del Govern (Sevilla), presumptament implicat en un delicte aberrant. L’astut Secretari de Premsa del President (Folk) farà tot el possible perquè l’entrevistadora dubti fins i tot d’ella mateixa. La crítica ha destacat que es tracta d'una obra àgil que juga amb l'espectador amb astuts girs argumentals.

Pere Riera és una de les promeses del teatre català contemporani. I la tríada d'actors d'aquesta obra és del millor d'aquest país. Els lectors de l'ARA tindran l'oportunitat única de compartir una hora i mitja de pur teatre en un dels escenaris que més està arriscant de Barcelona.

SI VOLEU ADQUIRIR ENTRADES A 10 € PER VEURE 'DESCLASSIFICATS' EL 3 DE MAIG, CLIQUEU AQUÍ

stats