Cinema
Cultura 02/08/2011

Leonardo DiCaprio i Johnny Depp encapçalen la llista dels més ben pagats de Hollywood

Segons Forbes, els actos ingressen 77 i 50 milions de dòlars a l'any. Els segueixen a la llista Adam Sandler, Will Smith i Tom Hanks

Reuters
1 min
Leonardo DiCaprio, a la presentació d''Origen' a Tòkio

Nova YorkLeonardo DiCaprio i Johnny Dep, que compaginen els blockbusters amb films més independents, encapçalen la llista d'actors més ben pagats de Hollywood, segons va anunciar ahir Forbes.

"Les carreres de Hollywood estan construïdes sobre opcions intel·ligents, però no sempre òbvies", explicava Forbes en la revisió anual de les estrelles més ben pagades del món. Una de les mostres és que DiCaprio i Depp ingressen 77 i 50 milions de dòlars respectivament.

L'any passat va ser bo per DiCaprio gràcies a Shutter Island i Origen, que va aconseguir recaptar 825 milions de dòlars i es va convertir en la sisena pel·lícula amb més recaptació del 2010. L'actor salta de la cinquena a la primera posició i prepara papers destacats, com a cap de l'FBI Edgar Hoover i protagonista d'El gran Gatsby.

Per a Forbes, "la presència de Depp en una pel·lícula és garanteix fer una bona taquilla, com indica la recaptació del film d'animació Rango (240 milions de dòlars en comptes dels 135 previstos) i l interpretació amb Angelina Jolie a The Tourista, que va recaptar 280 milions de dòlars. Mentrestant, als cinemes encara es pot veure el seu darrer paper com a Jack Sparrow a Pirates del Carib.

Al número tres, se situa Adam Sandler, una aposta segura de Hollywood que si bé no satisfà els crítics, té molt bona acceptació entre el públic; el segueixen Will Smith i Tom Hanks, que ingressen 36 i 35 milions.

stats