MODA
Cultura 20/03/2012

El vestuari de la princesa Diana s'exposa al renovat palau de Kensington

La mostra inclou cinc vestits de gala que recorden els moments més importants de la princesa, com el que va portar el dia del seu compromís oficial amb el príncep de Gal·les

Efe
1 min
Vestuari de la princesa Diana / EFE

LONDRESEl Palau de Kensington reobre la setmana vinent amb l'exposició de cinc vestits de gala que van pertànyer a Diana de Gal·les i una mostra sobre la vida de la reina Victòria. A Kensington –palau construït el 1605 a tocar de Hyde Park– hi va viure la mateixa Diana amb els seus fills, i s'hi han fet obres durant dos anys per acabar obrint portes aquest 2012, quan fa 60 anys de l'arribada al tro d'Elisabet II.

Els vestits de Diana de Gal·les recorden moments importants de la seva vida pública. Destaca el famós vestit negre sense tirants, del dissenyador britànic Emanuel, que Diana va portar el 1981, el dia del seu compromís oficial amb el príncep de Gal·les, Carles d'Anglaterra. La mostra també inclou un elegant vestit de còctel, de seda negra, dissenyat per Gianni Versace, que la princesa va portar a la premiere de la pel·lícula 'Apollo 13' a Londres, així com un vestit de còctel blanc i negre que Diana va lluir en múltiples ocasions.

El palau també convida a recórrer la vida de la reina Victòria (1819-1901), a partir d'una exposició 'Victoria Revealed' amb més de 300 objectes personals i una selecció de fragments dels seus diaris.

stats