MÚSICA
Cultura 19/03/2013

D'on surt el títol del nou disc de Manel?

Mira el vídeo de la clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona, on Constantino Romero pronuncia la frase 'Atletes, baixin de l'escenari' i que els Manel han 'agafat' per al seu tercer CD

Ara
1 min

BarcelonaConstantino Romero i Inka Martí van ser la veu de les cerimònies d'obertura i clausura dels Jocs Olímpics. En la inauguració, l'encesa del peveter va ser el moment culminant que Romero narrava en català i anglès i Martí en castellà i francès. Però en la clausura, el 9 d'agost del 1992, el moment àlgid va ser quan els esportistes, eufòrics, van pujar a l'escenari durant les actuacions de rumba catalana. Curiosament (o no) hi actuaven Los Manolos. Romero va demanar pels altaveus: "Atletes, baixin de l'escenari". Si voleu reviure aquell moment, ho podeu fer mirant el vídeo d'un fragment de la cerimònia final.

Els Manel han immortalitzat ara aquell moment que va marcar una època titulant 'Atletes, baixin de l'escenari' el seu proper disc, que es publicarà el 16 d'abril. El primer avançament arribarà dimarts que ve, el 26 de març, amb el single 'Teresa Rampell'.

stats