Música
Cultura 23/06/2012

Dr. Calypso tornen amb 'Endavant', vinil de tres cançons

El nou treball inclou un 'power ska', un tema d'estil caribeny i un que crida a la resistència tenint en compte el difícil context actual

Ara / Acn
1 min

BarcelonaEl grup barceloní Dr. Calypso acaba de publicar un nou disc presentat en un vinil de set polzades amb tres temes nous. Malgrat haver-se decidit per aquest format, el treball inclou un enllaç de descàrrega per poder tenir també les cançons en format digital. El tema principal, 'Endavant' és un tema que, segons el grup, camina entre el 'rocksteady clàssic' i l''early reegae' amb "unes magnífiques harmonies vocals que donen lloc a la crida a la solidaritat, la resistència i la cohesió popular en aquests temps difícils que corren". Les altres dues noves cançons de la banda, que compta amb una trajectòria de 20 anys, són un 'power està' i un tema d'estil caribeny. 'Endavant' compta amb la col·laboració de Joan Garriga, de La Troba Kung Fu i es presenta amb la creació gràfica del dissenyador català Txarly Brown.

La cara A del vinil arrenca amb un 'power ska' "marca de la casa" titulat "L'home enigmàtic". "Fresc, ràpid, sincopadíssim i enganxós, autèntic hard-driven ska, amb una forta presència del hammond al més pur estil The Specials, uns inspirats Damned i Maníac a les guitarres i una lletra enigmàtica", comenta el grup en una nota de premsa.

stats