MÚSICA
Cultura 07/05/2011

El líder de Pearl Jam publica un nou disc en solitari

'Ukelele songs', el nou treball en solitari d'Eddie Vedder, sortirà a la venda el 31 de maig, data en què també es llançarà el DVD 'Water on the road', un documental sobre les actuacions del líder de Pearl Jam al teatre Warner de Washington DC l'any 2008

Redacció
1 min
El 2011 serà, sens dubte, un any ple d'esdeveniments per als fans de la ja veterana banda de Seattle: discos, documentals i gires commemoraran vint anys de carrera.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Eddie Vedder, cantant i líder de Pearl Jam, publicarà el 31 de maig un nou disc en solitari, Ukulele Songs, amb temes originals i també versions interpretades per l'artista amb l'ajuda d'aquest instrument de corda. Ja es pot sentir a través de Spotify Longing to belong, el primer senzill d'aquest àlbum, que publica Universal Music, en el qual han col·laborat artistes com ara Cat Power i Glen Hansard (The Frames).

El 31 de maig també sortirà a la venda el DVD Water on the road, que inclou un documental amb imatges de Vedder durant les seves actuacions al teatre Warner de Washington DC a l'agost del 2008. El DVD recull la seva interpretació de You're true, que també apareix a Ukulele songs, així com cançons del catàleg de Pearl Jam i del treball previ de Vedder en solitari, la banda sonora de la pel·lícula Into the wild (Cap a rutes salvatges, 2007).

Pearl Jam és un dels grups més influents de l'escena grunge. Des que la banda nord-americana es va formar l'any 1990 ha venut uns 60 milions de discos a tot el món.

stats