Cinema
Cultura 05/09/2011

Eddie Murphy podria presentar la 84a cerimònia dels Oscar

El còmic protagonista de 'Superdetectiu a Hollywood' sona com un dels candidats més ferms per conduir els Oscar, que tindran lloc el 26 de febrer de 2012

Redacció
1 min

BarcelonaL'actor i còmic Eddie Murphy és un dels ferms candidats a presentar la 84a cerimònia dels Oscar, que tindrà lloc el 26 de febrer de 2012.

Una de les cares de la pedrera de Saturday Night Life i protagonista als vuitanta i noranta de films com Superdetectiu a Hollywood, Joc de murris o El professor guillat, sona com un dels principals noms. El productor Brett Ratner es reunirà demà amb el director de l'Acadèmia, Tom Sherak, i presentarà Murphy per conduir la gala de Hollywood.

Segons informa el digital Deadline, l'acord no està tancat i el còmic encara no ha acceptat l'oferiment. I no és l'únic gran nom que estaria interessat a fer de presentador de la cita, tal com ha explicat un altre dels productors de la gala, Don Mischer.

Eddie Murphy va ser nominat com a millor actor de repartiment per Dreamgirls el 2006. El 4 de novembre es presentarà el seu nou film, al costat de Ben Stiller i produït per Brett Ratner, Tower Heist.

stats