Publicitat
Publicitat

GASTRONOMIA

La fundació costarà entre 600.000 i 800.000 euros l'any

ElBulli Fundation neixarà el 2014 com a espai d'investigació gastronòmica

El mateix dia que el restaurant deixi de funcionar, Ferran Adrià iniciarà el projecte d'El Bulli Fundation, una fundació privada que té com objectiu investigar i reflexionar sobre el món de la gastronomia

Ferran Adrià deixarà els fogons d'ElBulli per dedicar-se al vessant més teòric de la gastronomia. Aquesta és la nova aposta del millor xef del món, ElBulli Fundation, que Adrià ha presentat en el marc del congrés de MadridFusión, el mateix escenari on ara fa un any va anunciar el tancament d'ElBulli. Amb el lema 'Llibertat per crear', la fundació disposarà d'entre 600.000 i 800.000 euros l'any –aportades pel mateix Adrià i els seus socis– per investigar i reflexionar sobre temes gastronòmics. ElBulli Fundation serà un espai ecològic i punter, i totes les investigacions que portin a terme els cuiners es podran veure a través d'Internet.

Més continguts de