Cinema
Cultura 22/05/2012

El poble de la pel·lícula 'Els jocs de la fam' surt a subhasta

Els terrenys del Districte 12 estan valorats en uns 940.000 euros per la casa de subhastes Profiles in History

Reuters
1 min
'Els jocs de la fam'

Los AngelesEl Districte 12 de la pel·lícula 'Els jocs de la fam', que es va recrear a Carolina del Nord, se subhastarà al juliol per 940.000 euros, segons va explicar la casa de subhastes Profiles in History, basant-se només en el valor de la terra, sense incloure-hi cap valor sobre els llaços creats per la pel·lícula.

El Districte 12, la ciutat minera en decadència de l'heroïna Katniss Everdeen, Peeta Mellark i Gale Hawthorne de la pel·lícula 'Els jocs de la fam', és en realitat una fàbrica tèxtil abandonada en la dècada de 1920 a Hildebran, Carolina del Nord.

La parcel·la de 72 hectàrees, que inclou 22 edificis, boscos i un estany, serà venuda pel seu actual propietari, Wade Shepherd, de 83 anys, que es va sentir aclaparat quan la propietat es va convertir en un punt calent per als fans d''Els jocs de la fam' que hi anaven a veure la casa dels Everdeen i la fleca de la família Mellark. "Realment és una oportunitat única per portar la gent al darrere de les escenes de la pel·lícula i del llibre", va dir Joe Maddalena, de la casa de subhastes.

stats