CINEMA
Cultura 02/01/2012

Elton John vol Justin Timberlake per al seu 'biopic'

El guionista de 'Billy Elliot' prepara el biopic del cantant britànic, a qui li agradaria que Timberlake agafés el seu rol al cinema

Ara
1 min
Elton John

BarcelonaElton John va afirmar diumenge en una entrevista a Los Angeles Times que veuria amb bons ulls que Justin Timberlake fos Elton John a la seva biografia.

L'estrella del rock de 64 anys ha anunciat que la cinta es començarà a rodar aviat. Tal i com diu Elton John, "Hem escollit el director, ara només queda refinar el guió". Lee Hall, escriptor de Billy Elliot, ha estat l'encarregat d'escriure aquest biopic. Queda pendent el càsting i quan li pregunten per l'actor que l'ha d'interpretar a la cinta: "No ho sé. Tinc una llista. El primer és Justin Timberlake, perquè ja va fer el meu paper a Rocket Man, una pel·lícula de David LeChapelle i va estar excel·lent". La cinta presentarà noves cançons, diu Elton John, i "donarà una visió surrealista de la meva vida, no serà fidel als fets. No vull que sigui una cinta biogràfica normal, perquè la meva vida no ha estat així".

El cantant, nominat a un Globus d'Or el 15 de gener per la seva cançó Hello, hello, de la pel·lícula Gnomeo i Julieta, entrarà aviat a l'estudi per gravar el seu nou disc, tot i que admet que els seus dies com a super estrella han acabat.

A més de Timberlake, Elton John ret homenatge a Lady Gaga amb qui canta a duo Hello Hello: "Era com estar al principi de la meva carrera, em vaig vestir de forma molt excèntrica".

stats