Música
Cultura 20/01/2011

Elton John canta a favor del matrimoni gai

Elton John va celebrar a Beverly Hills un concert per recaptar fons per lluitar contra la 'Proposition 8', que va prohibir el matrimoni homosexual a Califòrnia. El concert va reunir més de 2 milions d'euros

Redacció
1 min
Elton John

BarcelonaEl cantautor anglès Elton John va celebrar dimecres a Beverly Hills un concert per recaptar fons per lluitar contra la Proposition 8, que va prohibir el matrimoni homosexual a Califòrnia, segons informa el web de The New York TimesThe New York Times.

Elton John, obertament gai, va afirmar: "Com a home gai, crec que ho tinc tot: tinc una carrera meravellosa, tinc salut, tinc un company des de fa 17 anys i tinc un fill. Però no tinc el respecte de l'Església o dels polítics, que diuen que sóc pitjor perquè soc gai".

El concert, que es va celebrar en una carpa muntada per a la ocasió, va durar 90 minuts i va recaptar gairebé 2.224.000 euros, segons va anunciar Rob Reiner, director de cinema i líder de l'American Foundation for Equal Rights (Fundació Americana per a la Igualtat de Drets).

stats