ART
Cultura 06/02/2012

Elvira González, representant de Tàpies a Madrid: "va ser un far per a l'art contemporani"

La galerista Elvira González, que representava el pintor a Madrid i n'exposa a hores d'ara una mostra, en destaca la capacitat de treball i la importància en l'art contemporani a l'estat

Efe
1 min

MadridLa galerista Elvira González, que representava Antoni Tàpies a Madrid, ha lamentat la pèrdua del pintor català perquè, a més d'artista, era "un pensador i un intel·lectual", i ha afegit que la seva figura va ser un "far molt important" per a l'art contemporani espanyol.

La galerista actualment té programada una exposició de l'artista català a la seva galeria madrilenya, mostra que aborda l'obra realitzada durant la dècada dels anys 60 i 70.

Tàpies no va poder assistir a la inauguració pel seu delicat estat de salut, ha explicat la galerista, que ha dit que l'artista havia estat treballant fins fa un mes, ja que "era un gran treballador".

Per a González, Tàpies "sempre va ser bo", en totes les seves etapes: la seva producció va ser sempre "meravellosa", ha assenyalat, i ha destacat "la força de la seva obra i personalitat".

La seva mort és "una gran pèrdua" per al món de l'art contemporani, ha afegit González que a la vegada ha recordat que "l'art és imparable, es moren els artistes però no es mor l'art".

stats