Cultura 16/09/2011

Emma Vilarassau recorda emocionada l'actor Jordi Dauder

L'actriu, que va compartir protagonisme amb Dauder a 'Nissaga de poder', l'ha lloat com a persona i com a actor. Altres actors catalans també han lamentat aquesta pèrdua a Twitter

Redacció
1 min

BarcelonaL'actriu catalana Emma Vilarassau ha recordat emocionada a El món a RAC1 la figura del seu amic i company de professió Jordi Dauder. Malgrat que reconeix que els últims anys havien perdut lleugerament el contacte, ha reviscut l'últim cop que va treballar amb ell. Vliarassau, que ha conegut la notícia minuts abans per part de l'equip d'"El món a Rac1", ha explicat que el va redescobrir llegint poemes amb ell fa un parell d'anys i que llavors va reviure "el plaer" que havia suposat treballar amb ell a Nissaga: el primer cop que van coincidir.

Respecte als seus moments malalt, l'ha definit com un "lluitador que estava decidit a sortir-se'n", que va viure "amb molta vitalitat" fins i tot els pitjors moments de la malaltia. La que va interpretar Eulàlia Montsolís també ha recordat la seva faceta "com a persona compromesa": "Estava decidit a trencar amb tot" i volia "com més polèmiques millor".

Els actors s'acomiaden de Dauder a Twitter

Tal com ha recordat Jordi Basté al seu programa, els actors tenien una gran admiració per Dauder. Un fet constatable avui a Twitter, en què molts companys de professió li envien els seus missatges. Entre d'altres, Josep Julien, que lamenta "no saber resar" en un dia com avui o Txe Arana, que expressa la seva admiració per un "lluitador", "amic" i defensor de "drets i llibertats" com Dauder. La política Dolors Camats també ha lamentat la mort d'un "lluitador" i un home d'esquerres.

stats