Música
Cultura 07/12/2010

Enrique Morente, ingressat a l'UCI d'una clínica de Madrid

El cantaor granadí pateix complicacions derivades de la intervenció d'úlcera a la qual va ser sotmès divendres passat. Fonts properes a la família informen que es troba estable i conscient

Redacció/efe
1 min
Enrique Morente

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Enrique Morente va ser operat d'una úlcera divendres passat, una intervenció que, dilluns passat, va patir "complicacions", a causa de les quals roman a l'UCI d'una clínica madrilenya. Fonts properes a la família informen que el cantaor es troba "estable" i es manté "conscient, despert i intubat".

Totes les actuacions que Morente tenia programades per la setmana que ve han estat cancel·lades. El cantaor tenia previst actuar el 12 de desembre en a l'auditori donostiarra del Kursaal, al teatre Arriaga de Bilbao el dia següent, i el 15 al teatre Gayarre de Pamplona y el 16 en el Principal de Vitoria.

Nascut al barri granadí de l'Albaicín, Morente, que el 25 de desembre farà 69 anys, és d'un dels grans renovadors del flamenc. El seu talent, inquietud i recerca de noves formes d'expressió li han estat reconeguts amb distincions com la Medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts. Casat amb la bailaora Aurora Carbonell i pare de tres filles, entre elles Estrella Morente, el cantaor prepara actualment un disc titulat El barber de Picasso, un homenatge al pintor malagueny.

stats