Cultura
Cultura 16/01/2012

L'Espai Mallorca de Barcelona atura l'activitat cultural

El Gremi d'Editors de Balears ha suspès la programació cultural fins que se solucioni un litigi amb els treballadors, que no cobren la nòmina

Ara
1 min

BarcelonaA partir d'aquest dilluns, totes les activitats de l'Espai Mallorca queden anul·lades indefinidament. El personal d'aquest centre cultural de promoció de les Illes, situat al carrer del Carme de Barcelona, ha presentat una demanda de conciliació al jutjat social contra el Gremi d'Editors de Balears –ens responsable de la gestió de l'Espai– per l'incompliment dels contractes. Segons els treballadors, el motiu és la manca de pagament i el retard de l'abonament del salari. Per això el Gremi d'Editors de Balears ha optat per suspendre des del 16 de gener de forma immediata la programació cultural, fins que se solucioni el conflicte.

L'Espai Mallorca va obrir portes fa 13 anys com a centre de difusió i promoció de la cultura de les Illes Balears. El centre és una llibreria, sala d'exposicions i cafeteria de productes de les Balears i la seva programació inclou presentacions de llibres, conferències, manifestacions de les arts plàstiques, escèniques i escrites.

stats