LLIBRES
Cultura 11/04/2011

Grup 62 tindrà la meitat de participació d'Eumo Editorial

La històrica editorial de la Universitat de Vic, que des del 1979 treballa per l'edició de qualitat i la difusió del coneixement, anuncia que la seva nova situació no afectarà els fonaments

Redacció
1 min

BarcelonaGrup 62 i la Universitat de Vic han arribat a un acord sobre la propietat d'Eumo Editorial, que a partir d'ara passarà a ser una empresa participada al 50% per les dues parts. Eumo Editorial, un segell de prestigi en el món cultural català, anuncia que seguirà tenint la seva seu a la Universitat de Vic, i que no perdrà el seu interès per treballar per l'edició de qualitat. Mantindrà la seva línia editorial i reforçarà el projecte que ha desenvolupat en els darrers anys per tal que sigui compatible amb els canvis que afronta actualment la indústria del llibre. La participació de Grup 62 pretén consolidar la presència d'Eumo Editorial en el món educatiu, i convertir-lo en una referència en el sector.

Eumo Editorial va ser creada el 1979, dos anys després de la fundació de l'Escola Universitària de Mestres d'Osona. Va néixer com a estímul i suport a la recerca i a una tasca docent renovadora i innovadora. Amb els seus 18 segells editorials, es dedica a la publicació d'autors catalans, castellans, i també a fer traduccions d'autors estrangers. Avui, Eumo compta amb més de 1.300 títols agrupats en dos eixos: el de manual universitari, assaig i poesia d'una banda, i el de llibre escolar de l'altra. El seu principal lema se sustenta en el fet que universitat i edició formen un binomi indissociable al servei del coneixement, la cultura i la recerca.

stats