Publicitat
Publicitat

CULTURA

Ferran Adrià apaga els fogons del Bulli amb la sensació que "res s'acaba"

Els amics i familiars de l'equip del restaurant faran 12 campanades a mitjanit per celebrar l'arribada de la nova època com a fundació

Les primeres espases de la cuina mundial han acompanyat Ferran Adrià en el darrer dia del Bulli com a restaurant. Tots han passat per la seva cuina durant els 28 anys que Adrià hi ha estat al capdavant. Avui s'han vist molts somriures i "l'esperit Bulli" s'ha reivindicat més que mai. "No tinc la sensació que res s'acaba", ha dit el xef del Bulli, abans de començar una nova etapa que arrenca el 2014, al capdavant de la Bullifoundation. Aquesta nit, René Redzepi (Noma), Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), Joan Roca (Celler de Can Roca), Massimo Bottura (Ostreria Francescana), entre d'altres, cuinaran per als amics i la família, els únics convidats. A mitjanit, i sota la batuta del pastisser Christian Escribà, es faran les 12 campanades per l'inici de la nova era.

Més continguts de