Cinema
Cultura 18/09/2012

El Festival Sitges tanca la programació

El film de viatges en el temps 'Looper', amb Joseph Gordon-Levitt i Bruce Willis, el 'thriller' 'Seven psychopaths', de Martin McDonaugh i 'The bay', de Barry Levinson, són alguns dels títols que completen el cartell del certamen

Ara
1 min
Joseph Gordon-Levitt a 'Looper'

BarcelonaEl Festival de Sitges mostra les seves últimes cartes. L'esperat 'thriller' sobre viatges en el temps 'Looper', de Rian Johnson, que va inaugurar el recent Festival de Toronto i compta amb Bruce Willis i Joseph Gordon-Levitt en el repartiment, s'afegeix a la programació de Sitges. Johnson ja va participar a Sitges amb el seu debut, 'Brick', premi a la millor direcció el 2005. El Festival ha tancat la programació amb aquest títol i d'altres com 'The bay', de Barry Levinson ('Sleepers) i 'Seven psychopaths', també presentat a Toronto, que suposa el retrobament de l'equip creatiu d''Amagats a Bruges': el director Martin McDonaugh i l'actor Colin Farrell.

La programació definitiva també inclou films de terror com 'The lords of Salem', de l'habitual del festival Rob Zombie, o 'Aftershock', produïda per Eli Roth i dirigida pel xilè Nicolàs López i 'Antiviral', de Brandon Cronenberg, fill de l'autor de David Cronenberg, que també hi serà present amb el seu darrer treball, 'Cosmopolis'.

Sitges també commemorarà el 30è aniversari d'E.T.' amb una projecció especial (en col·laboració amb el cicle Phenomena) de la versió restaurada del film de Steven Spielberg del 1982.

stats