Cultura 07/08/2011

El 40è Festival de Música de Cadaqués s'acomiada amb una ocupació del 80%

El Festival de Música de Cadaqués acomiada la quarantena edició amb una ocupació del 80%, una xifra lleugerament superior a la de l'any passat. Ahir a la nit, Antonio Carmona va fer vibrar el públic, que havia exhaurit les entrades

Redacció
1 min
Antonio Carmona durant la seva actuació a S'Olivar de Sa Conca

BarcelonaEl 40è Festival Internacional de Música de Cadaqués va finalitzar ahir amb el concert d'Antonio Carmona, que va esgotar les entrades. Aquest era el tercer concert consecutiu, després dels que van oferir Lax'n'Busto i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà a s'Olivar de Sa Conca amb totes les entrades venudes. Finalment, el 40è Festival Internacional de Música de Cadaqués s'ha tancat amb una assistència del 80%, un balanç lleugerament superior al de la passada edició. El concert de Maceo Parker, que s'havia de celebrar dijous i que es va haver de suspendre per malaltia de l'artista, també havia esgotat totes les entrades a la venda.

Antonio Carmona va presentar ahir el seu segon disc De noche, davant d'un públic entregat. Al llarg de més de dues hores, Carmona va repassar els temes del seus dos treballs en solitari -De noche i Vengo venenoso- i també de Ketama. Va recordar, també, els desapareguts Antonio Vega, amb Se dejaba llevar, i Antonio Flores, de qui va interpretar Vente pa' Madrid. També va haver-hi temps per recordar "El Pescailla" i tota la família Flores passant per la rumba catalana, i no va faltar No estamos locos, un dels temes més emblemàtics de Ketama i que va fer aixecar tot el públic. Carmona, sorprès per la resposta del públic de Cadaqués va dir que "pensava que només hi havia ritme a Andalusia, però veig que a Catalunya també".

:

stats