LITERATURA
Cultura 01/07/2011

Cap de setmana de versos a Sitges

La Festa de la Poesia de la localitat del Garraf arriba a la cinquena edició presentant des d'avui i fins i diumenge, un programa d'actes que, a banda dels versos, passarà per la música, el circ i exposicions

Redacció
1 min
Cartell del festival de poesia de Sitges

BARCELONAInterdisciplinarietat i abolició de fronteres. Aquestes han estat dues de les constants de la Festa de la Poesia de Sitges, organitzada per Joan Duran i Cèlia Sánchez-Mústich des de fa cinc anys. La trobada ha aconseguit mantenir-se tot i "l'espai tèrbol que ens envolta", tal i com recorden els directors al fulletó de presentació del festival.

Entre els actes destacats en aquesta edició hi trobem la lectura d'aquesta nit al Saló d'Or del Palau Maricel d'una desena de poetes –entre els quals s'hi troben Màrius Sampere, Núria Martínez-Vernis i Teresa Pascual–, que precedirà l'actuació de Pep Bou, "el geni de les bombolles" (22.30 h). Demà a la tarda hi haurà un tast de circ, en què els integrants de Circo-Los seran acompanyats pels versos de cinc poetes, entre els quals hi ha Eduard Carmona i Andreu Galan (Saló d'Or del Palau Maricel, 19 h). A la nit, els jardins del Retiro acolliran el recital de les set veus convidades enguany: Carles Duarte, Miquel de Palol, Anna Montero, Pere Pena, Marta Pessarrodona, Ester Xargay i Gloria Bosch Maza (22.30 h).

stats