MÚSICA
Cultura 02/05/2011

Two Gallants, Toundra, Betunizer i Èric Fuentes al Festus de Torelló

La 14a edició del festival jove d’arts al carrer de Torelló, que és gratuït i se celebrarà del 8 al 10 de juliol, portarà música en directe, arts escèniques i arts visuals i plàstiques a la plana de Vic

Redacció
1 min

BarcelonaEls dies 8, 9 i 10 de juliol se celebrarà la 14a edició del Festus, festival jove d’arts, al carrer de Torelló. Com és habitual, seguirà sent gratuït i comptarà amb artistes de diferents disciplines artístiques, agrupades en 3 grans blocs: arts escèniques, música i arts visuals i plàstiques.

Pel que fa als concerts, el Festus comptarà amb els directes dels nord-americans Two Gallants, els madrilenys Toundra i Edredón, els valencians Betunizer, el beatboxer Hyperpotamus i els catalans Èric Fuentes & El Mal (ex Unfinished Sympathy), ix!, San Leon, Aliment i Aldrin y Collins.

Pel que fa a les arts escèniques, el Festus comptarà amb Albert Vinyes, Alba Sarraute, Brassville Walkers, Cia. Abbozzi, Cia. Jiribilla, Cia. Obskené, Criatures, El circ petit, La Corcoles GRIS, Miquel Noguera, Pere Hosta, Projecte Margot, Teatre Espontani IMPRO'n'toons i Xevi Casals Gil.

I pel que fa a les arts visuals i plàstiques, s'hi podran veure obres d'Anna Dot, Colectivo Turismo i Jaume.tv.

stats