MÚSICA
Cultura 11/11/2011

La FiM de Vila-seca obre les inscripcions

En anteriors edicions s'hi van inscriure grups com Manel, Antònia Font, Mishima, Els Amics de les Arts, Very Pomelo, Delafé y las Flores Azules i Cabo San Roque

Ara
2 min

BarcelonaLa Fira de Música de Vila-seca ha obert les inscripcions per participar en la 13a edició, que se celebrarà de l'11 al 13 de maig del 2012. S'hi pot inscriure qualsevol artista, de qualsevol estil i nacionalitat, amb un plantejament professional i amb ganes de donar a conèixer la seva proposta públicament. L'únic requisit és disposar d'algun tipus de material enregistrat i penjat a la xarxa a partir del qual el departament de Programació de la FIM pugui avaluar la seva qualitat.

Entre els grups que s'hi van inscriure en edicions anteriors hi ha Cabo San Roque l'any 2003, Mishima el 2006, Antònia Font i Facto Delafé l'any 2007, Manel el 2008, Els Amics de les Arts el 2009 i Very Pomelo o Bongo Botrako el 2011. En l'edició de l'any passat més de 500 músics s'hi van inscriure, i més de 40 van actuar sobre els 6 escenaris (més les zones itinerants) de Vila-seca. Un total de 18.000 assistents van presenciar les diferents actuacions al llarg dels tres dies de Fira.

Per a la seva 13a edició, la FiM prepara novetats importants des del punt de vista organitzatiu, garantint l'assistència de professionals i programadors d'arreu i prioritzant una programació diversa i representativa del panorama musical emergent. Per la seva condició de fira, la FiM és professional, però el públic fidel –que en 13 anys ha presenciat talent sota mil formes diferents– és una altra de les claus de la transcendència i impacte futur dels grups que hi actuen.

Segons Kike Bela, director artístic de la FiM, "l'èxit d’una formació musical depèn de molts factors, i el que la FIM ofereix és visibilitat entre professionals clau i mitjans del sector. És, doncs, un aparador, una mostra de talents emergents de qualsevol gènere i estil, i la seva difusió pren força en cada nova edició sobre els diferents escenaris de Vila-seca".

El període d'inscripció es tancarà l'11 de gener de 2012, data en què començarà el procés de selecció. Els primers noms del cartell es confirmaran al febrer.

stats