MÚSICA
Cultura 02/11/2011

Florence and the Machine desbancaran Coldplay

El ritme de vendes de 'Ceremonials', el segon treball de la cantant,li garantirà còmodament el número 1 a la llista de vendes britànica

Ara
1 min

BarcelonaFlorence and the Machine desbancaran Coldplay a la llista de vendes britànica, pronostica l'NME. El ritme de vendes de Ceremonials, el segon treball de la cantant, del qual se n'han venut 50.000 exemplars en dos dies, li garantirà còmodament el número 1 a la llista de vendes britànica, que s'actualitzarà diumenge.

Ceremonials arriba després de l'èxit del debut, Lungs, editat el 2009. Segons la mateixa Florence Welch, C' és un disc de “soul de càmera”, una mescla de soul i de pop orquestral. La cantant i compositora, per a qui la música ha de ser molt intensa, afirma que el so del nou àlbum és “més gran” que el del seu predecessor.

Per a la producció Florence ha tornat a comptar amb Paul Epworth, productor de Lungs, i que es va donar a conèixer amb els debuts de Bloc Party, Maxïmo Park, The Futureheads i The Rakes. Epworth també ha coescrit i produït alguns dels temes de l'exitós segon treball d'Adele, 21, entre ells el superèxit Rolling in the deep.

stats