Gastronomia
Cultura 17/12/2010

El Fòrum Gastronòmic de Girona s'obre al públic general

Les demostracions de cuina i tast a l'Auditori seran gratis. Ferran Adrià i Joan Roca obriran i tancaran el certamen

Ricard Martín
1 min

BarcelonaEn la seva propera edició, del 20 a 23 de febrer del 2011, el Fòrum Gastronòmic de Girona oferirà gratuïtament les sessions de demostració de cuina i tast que es realitzaran a l'Auditori. També seran gratis les activitats a l'Aula Activa, un espai interactiu on els assistents estaran al costat del cuiner i podran degustar els seus plats, i les de l'Aula del Vi, dedicada al món del vi i el cava.

Durant la presentació d'aquest certamen gastronòmic, el més prestigiós que es celebra a Catalunya, els seus directors, Pep Palau i Jaume von Arend, van avançar la participació de Ferran Adrià, que obrirà el Fòrum, i de Joan Roca, que serà l'encarregat de la cloenda. A més de cuiners catalans i espanyols, hi participaran xefs d'Estats Units, la Xina i el Japó.

Durant els tres dies d'aquest fòrum professional –diumenge és obert al públic general– es portaran a terme més de cent activitats: entre elles les exposicions "Art i Gastronomia", organitzada pel Museu d'Art de Girona, i l'exposició de la revista Cuina, que commemora els seus deu anys de trajectòria amb un conjunt de fotografies.

stats