MÚSICA
Cultura 05/12/2011

Franz Ferdinand actuaran al Primavera Sound 2012

La formació pop escocesa hi presentarà el que serà el seu quart àlbum, encara inèdit

Ara
1 min
Franz Ferdinand / SOREN SOLKAER STARBIRD

BarcelonaEl festival San Miguel Primavera Club ha anunciat a través de la seva pàgina de Facebook un altre artista important per a l'edició de 2012, que se celebrarà del 31 de maig al 3 de juny a Barcelona. Els escocesos Franz Ferdinand seran uns dels caps de cartell del festival, que ja ha confirmat la presència de Björk, Wilco i Yo La Tengo, entre d'altres.

La formació que lidera Alex Kapranos hi defensarà el seu quart àlbum, que arriba després de Franz Ferdinand (2004), You Could Have It So Much Better (2005) i Tonight: Franz Ferdinand (2009).

Poc se sap del que serà el nou disc del quartet de Glasgow, tret que el grup va començar a treballar-hi a principis de 2010 i que està previst per al 2012. Kapranos va afirmar que el grup s'havia proposat no donar massa publicitat al progrés de creació del nou àlbum, ja que era una cosa que havia lamentat en els seus anteriors llançaments.

La llista completa d'artistes confirmats per a la 12a edició del Primavera Sound 2012 és la següent: Archers Of Loaf, Beach House, Björk, Codeine, Death Cab For Cutie, Death In Vegas, The Dirty Three, The Drums, Godflesh, Guided By Voices, Jeff Mangum (Neutral Milk Hotel), Josh T. Pearson, Lisabö, Mudhoney, Neon Indian, Numbers Showcase (Jackmaster, Redinho, Spencer, Oneman, Deadboy), The Olivia Tremor Control, Other Lives, SBTRKT, Shellac, Siskiyou, Spiritualized, Veronica Falls, Washed Out, Wilco, The XX i Yo La Tengo.

stats