MÚSICA
Cultura 30/01/2012

Neix un club de rock a la sala El Cau de Tarragona

El Bone Machine Club s'inaugurarà el 3 de febrer amb l'actuació dels barcelonins Fuckin' Bollocks

Ara
2 min
Els Surfing Sirles

BarcelonaLa promotora tarragonina Vòrtex Produccions inaugurarà aquest divendres 3 de febrer un club de rock a la sala El Cau de Tarragona.

El Bone Machine Club, que no comptarà amb cap ajuda institucional, transformarà dos dies al mes El Cau en una sala on escoltar propostes arriscades de garatge, psicodèlia, postpunk, new wave i altres gèneres del rock. La programació inclourà sempre un o més concerts i una sessió de discjòqueis.

El club s'inaugurarà el 3 de febrer amb el concert dels barcelonins Fuckin' Bollocks, que presentaran el seu segon disc, Congo tapes. El grup ha sigut semifinalista del festival Emergenza i finalista de l'IndiePendent BCN Week l'any 2009.

Dos caps de setmana després, el 17 de febrer, arribaran a Bone Machine Club els barcelonins Surfing Sirles, un quartet incendiari que presentarà la seva segona obra, Romaní, semen i sang.

D'altra banda, Vòrtex Produccions continua amb la programació de concerts a les sales del Camp de Tarragona, iniciada el novembre passat.

En aquesta ocasió, actuaran a La Vaqueria de Tarragona Paul Fuster, el 9 de febrer, i Al Supersonic & The Teenagers, el 24 de febrer.

Paul Fuster, nascut a Minnesota però d'origen català, és fill del cardiòleg Valentí Fuster. Es va mudar de Nova York a Cardona (Bages) el 1998 i va editar tres discos (36 weeks, Battleship i Happy nothing). L'any passat va tornar a Catalunya i es va instal·lar a Barcelona, on acaba de publicar el seu quart àlbum, el primer en català, Repte, que presentarà acompanyat pel guitarrista de Flix Xarim Aresté i el bateria Pep Mula (Sanjosex). Repte és un disc breu, concret, que s'escolta ràpid.

D'altra banda, Al Supersonic & The Teenagers és un grup granadí de soul amb un disc ja editat, Not too young. El grup té influències de la música dels 60 i 70, del soul afroamericà, de la música jamaicana i del rhythm'n'bues.

stats