TEATRE
Cultura 10/03/2011

E-cristians estudia querellar-se contra el TNC per l'obra 'Gang bang'

L'obra s'emmarca en la visita de Benet XVI a la Sagrada Família, que comporta un augment de les visites a un local de sexe gai

Redacció
1 min
Josep Maria Miró, autor de 'Gang bang'

BarcelonaCol·lectius cristians i el PP s'han girat en contra del TNC per l'espectacle Gang bang, que està programat per estrenar-se el dia 24 de març, perquè el consideren "ofensiu", segons ha anunciat a Europa Press el president d'E-cristians, Josep Miró i Ardèvol. L'obra, del jove dramaturg Josep Maria Miró, se situa durant la visita del Papa a Barcelona i explica com "a La llum, un local d’homes, on s’hi fa sexe, aquella nit no donen l’abast". Gang bang, en concret, és un terme utilitzat per referir-se a l’intercanvi durant una violació en grup consentida.

E-cristians estudiarà si hi ha base legal per interposar la querella però, de moment, des del seu web, proposa que s'enviï una carta al conseller Mascarell demanant que es retiri l'obra de la cartellera perquè la consideren "oportunista". La carta diu: "L’obra que té previst estrenar el Teatre Nacional de Catalunya (...) és una ofensa greu i oportunista als catòlics. És també, més enllà d’això, una manifestació de mal gust. La cultura catalana patrocinada per la Generalitat no té per què donar a conèixer pràctiques com les de "violació en grup encara que siguin consentides". Li preguem que deixi sense efecte aquesta obra. Que no comenci la seva trajectòria com a conseller amb aquest episodi", diu la carta. El TNC no s'ha manifestat públicament.

stats