Cinema
Cultura 27/01/2012

La gala dels premis Gaudí tindrà el format d'una comèdia musical

La cerimònia de lliurament dels guardons de l'Acadèmia del Cinema es farà a l'Artèria Paral·lel el 6 de febrer

Ara
1 min
gaudí

BarcelonaEl món dels musicals inspirarà la gala de lliurament dels IV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que se celebrarà el 6 de febrer a l'Artèria Paral·lel de Barcelona. Sota la direcció artística de l'actor, director i President de l'Acadèmia Joel Joan, i del director i productor Ferran Audí, la gala estarà conduïda per l'actor i cantant valencià Xavi Mira i l'actriu Alba Florejachs; tots dos, proposats pel director de càsting Pep Armengol.

Seguint el guió escrit per Toni Cama i Hèctor Hernández, els presentadors donaran pas als lliuradors de guardons i als guanyadors de les 22 categories nominades, tot ficant-se se –literalment- dins d'algunes escenes de les pel·lícules nominades gràcies a unes filmacions enregistrades als estudis de BTV o interpretant cançons que els músics de la Barcelona Jazz Orquestra, sota la batuta de Dani Alonso, tocaran en directe. Els temes pertanyen a musicals molt coneguts i estaran arranjats per Sergi Vergés.

Un cos de ball de vuit ballarins i ballarines, coreografiats per la Premi Nacional Sol Picó, acompanyaran els presentadors. Tots ells aniran vestits per la Pi Piquer. L'espai escènic, dissenyat pel britànic Adrian Smith, està inspirat en un trencadís d'estil gaudinià.

La gala començarà a les 22h i serà retransmesa per TV3 mitja hora més tard. A partir de les 20.30 h desfilaran els nominats per la catifa vermella que s'instal·larà al costat del teatre.

stats