Moda
Cultura 06/07/2011

Gaultier, tutús i plomes

El dissenyador ha presentat una col·lecció inspirada en la dansa i el film 'Cisne Negro'. És la primera desfilada amb Puig com a principal accionista de la marca

Reuters
1 min
Disseny d'alta costura de Jean-Paul Gaultier

ParísJean-Paul Gaultier ha presentat la seva col·lecció per la tardor-hivern a la passarel·la d'alta costura de París i ha despertat l'aplaudiment de tots els assistents, després que la cantant Zizi Jeanmarie entonés "la meva cosa de plomes".

Els tutús, els brodats i les cotilles han competit amb les plomes en una col·lecció molt inspirada en la dansa i el film Cisne Negro. També és la primera col·lecció que el dissenyador comparteix amb la casa Puig, principal accionista de la marca des d'abril.

Gaultier ha incorporat models masculins a la desfilada d'alta costura, l'avantsala de la presentació del seu nou perfum Kokorico. Les plomes de colors verds i terrosos han estat omnipresents, en forma de tocat o com a complement dels abrics de pell i les cotilles.

Un vestit fet gairebé a pinzellades –en realitat eren plomes de lloro sobre una faldilla de tul negre– i un de negre, amb plecs de gran mestratge han estat dos dels protagonistes de la nit de Gaultier.

stats