POLÍTICA CULTURAL
Cultura 15/01/2013

El presentador de 'Generació digital', Jordi Sellas, serà director general de Promoció i Cooperació Cultural

Aquest dimarts s'ha anunciat el seu nomenament en un càrrec que agrupa diferents àrees, en el marc de la reestructuració del departament de Ferran Mascarell

L.s.
1 min

BarcelonaLa reformulació de la conselleria de Cultura, que dirigeix Ferran Mascarell, comença a tenir noms propis confirmats. Aquest dimarts el govern ha nomenat el publicista i presentador de 'Generació digital' de TV3, Jordi Sellas, responsable de la nova direcció general de Promoció i Cooperació Cultural, que fins ara dirigia Jordi Cabré. Sellas va presentar un míting de precampanya d'Artur Mas el 4 de novembre al pavelló de l'Illa Diagonal, en què un dels protagonistes va ser Ferran Mascarell.

Aquest dimarts també s'ha fet oficial el nomenament de Laura Borràs com a directora de la Institució de les Lletres Catalanes, en substitució d'Oriol Izquierdo. La setmana passada Ester Franquesa va rellevar Yvonne Griley a Política Lingüística.

En la reestructuració interna de la conselleria, la incògnita segueix sent si el secretari general del departament, Xavier Solà, seguirà en el càrrec, tenint en compte que la fiscalia l'investiga per diverses irregularitats en la seva etapa a l'Associació Catalana de Municipis. Els que continuaran en els seus càrrecs són Lluís Puig, a la direcció general de Cultura Popular i Tradicional, i Joan Pluma, a Patrimoni Cultural.

stats