Música
Cultura 31/05/2012

Gerard Quintana prepara un disc en solitari per a l'any que ve

El músic descarta una nova reunió amb Sopa de Cabra i avança que el CD sonarà més rocker que els anteriors treballs

Ara
1 min
Sí: Gerard Quintana, Gaby Cairo. No: Cristóbal Montoro, Anders Fogh Rasmussen

BarcelonaEl cantant Gerard Quintana ha dit avui en una entrevista a Catalunya Ràdio que està preparant un disc en solitari. "Estic reunint músics, estic reunint les idees, cançons. Vull treballar-ho amb temps. La meva idea és treure'l l'any que ve. Aquest hivern vull que estigui tot a punt, llestos per treballar, per començar a enregistrar coses."

Quintana vol fer un disc més potent que els seus cinc anteriors treballs en solitari. L'últim va ser 'De terrat en terrat', el 2010. El 2011 va ser el dels 3 concerts al Palau Sant Jordi. El 2012 ha tornat a 'Els miralls de Dylan' i el 2013 tornarà amb temes rockers: "Ja he començat a compondre algun tema. A mi em sona a rock. Hi haurà guitarra elèctrica i també hi haurà so de fusta, però jo crec que necessitem una mica d'energia. Hi ha d'haver de tot".

El músic ha dit de nou que no veu pròxim el retorn de Sopa de Cabra. "Cadascú tenia un projecte vital. Ens vam ajuntar per fer el retrobament i ara cadascú ha seguit amb el seu projecte de vida, amb la seva normalitat. Com a mínim, jo crec que a dos o tres anys vista és difícil perquè hi ha altra gent que té projectes fora de la música que fan una mica incompatible aquest retrobament".

stats