CINEMA
Cultura 10/02/2011

'Balada triste de trompeta', la favorita a les cases d'apostes

Per Sportium, amb 125 locals en tot l'Estat, la clara favorita del Goya és el film d'Álex de la Iglesia, que, si guanya, proporcionarà 1,80 euros per cada euro jugat. La segueix 'Pa negre', amb 2,75 euros per euro apostat

Redacció
2 min
El circ dels horrors de Balada triste de trompeta,  Una passejada pel costat sòrdid del Show business

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } La pel·lícula Balada triste de trompeta, dirigida per Álex de la Iglesia, és, de moment, la favorita de les cases d'apostes que han inclòs entre les seves opcions la gala de lliurament dels premis Goya, que se celebrarà diumenge. A Sportium, una casa d'apostes presencial, es pagaran 1,80 euros per cada euro jugat a qui hagi apostat per la cinta del president de l'Acadèmia. Li segueixen Pa negre, d'Agustí Villaronga, que si s'alça amb el Goya a la Millor Pel·lícula proporcionaria 2,75 euros per euro apostat; Buried, de Rodrigo Cortés, que donaria 5,5 euros, i la pel·lícula de Iciar Bollaín, También la lluvia, que en proporcionaria 9. En l'apartat de millor director, De la Iglesia es "paga" a 1,40 per euro; Villaronga a 3,50 euros; Cortès a 9 euros, i Bollaín puja fins als 34.

El protagonista de Balada trista de trompeta, Antonio de la Torre, és el favorit com a millor actor –1,60 euros per euro– seguit de Ryan Reynolds –Buried–, amb 2,75 euros–, Luis Tosar –También la lluvia– amb 7 euros, i, per últim, Javier Bardem –Biutiful– amb 21. La millor actriu és segons els apostadors Elena Anaya –Habitació en Roma–, que es pagaria a 2 euros. Els que aposten per Emma Suárez –La mosquitera– o per Belén Rueda –Los ojos de Julia– cobrarien 4 euros per euro jugat, i qui ho fes per Nora Navas –Pa negre–, en cobraria 10.

Segons la casa d'apostes online Bet and Games, la llista de pel·lícules és la mateixa tot i que puja lleugerament els diners que s'obtindria per euro jugat: 2 –Balada triste de trompeta–, 3,60 –tant a Pa negre com a Buried– i 9 –También la lluvia. Pel que fa als directors, l'aposta canvia, ja que després de De la Iglesia –a 1,66 per euro– apareix Bollaín –3,75 euros–, Cortès –5,50 euros– i Villaronga –7,50 euros. També varia radicalment la preferència en l'apartat d'actrius, ja que la primera és Nora Navas –1,72 per euro jugat–, la segona Emma Suárez –3,40– la tercera Belén Rueda –7– i la quarta Elena Anaya –7,50. Bet and Games no hi inclou l'apartat de millor protagonista masculí.

stats