Cultura
Cultura 25/08/2012

Green Day es transformen en porcs al joc per a mòbil 'Angry Birds'

El grup nord-americà posa cara a tres dels enemics del joc mentre ultimen els tres discos que publicaran per separat a partir de setembre

Ara
1 min
El nou joc dels 'Angry birds'

BarcelonaDes que l'any 1994 publiquessin 'Dookie' i aconseguissin una gran repercussió en el públic adolescent occidental amb la cançó 'Basket case', els Green Day han fet mans i mànigues per reciclar constantment el seu públic. Una dècada després d''American idiot', el disc que ha aconseguit una repercussió crítica més notable, el trio nord-americà –integrat per Billie Joe, Mike Dirnt i Tré Cool– continua reinventant-se amb estratègies cada vegada més allunyades de la música, pensades per mantenir la fidel audiència adolescent, que no té en compte que els seus ídols acaben d'arribar als 40 anys.

Ara acaben de posar cara a tres dels enemics d''Angry birds'. Apareixeran en deu nou nivells del popular joc per a mòbil com a tàctica promocional del seu proper disc, el triple àlbum '¡Uno!', '¡Dos!', ¡Tré!, que publicaran per separat a partir del 25 de setembre.

stats