CULTURA
Cultura 24/02/2012

J.K. Rowling publicarà una novel·la per a adults

L'escriptora britànica dóna per finalitzada la saga de set llibres de Harry Potter que l'ha convertit en multimilionària

Efe
1 min

Nova York @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } L'escriptora britànica J.K. Rowling, autora de la popular saga de Harry Potter, ha arribat a un acord amb l'editorial Little Brown per publicar la seva primera novel·la per a adults. "La llibertat d'explorar un nou territori és un regal que m'ha proporcionat l'èxit de Harry Potter", assegurava Rowling en un comunicat on s'anunciava que fins a finals d'any no es podrà conèixer ni el títol ni la data de publicació.

S'espera que la nova publicació de Rowling serà del tot diferent, tal com explica: "Tot i que he gaudit cada segon escrivint, el pròxim llibre serà molt diferent de la sèrie Harry Potter", diu. L'editorial Little Brown s'encarregarà de posar la publicació a la venda en versió impresa i en versió digital als Estats Units, el Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda, alhora que es preveu que arribi a acords per publicar a altres països de parla no anglesa.

L'autora, que ha venut al voltant d'uns 450 milions de copies dels set llibres de la saga infantil, va publicar el juny passat 'Pottermore.com', una plana web amb material inèdit. Ara és possible que publiqui una enciclopèdia de Harry Potter, però assegura que no en traurà un altra entrega, i dóna així per finalitzada la saga que l'ha convertit en multimilionària.

stats