Música
Cultura 17/05/2012

El duet Herman Düne serà el cap de cartell del Faraday

El festival se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol a Vilanova i la Geltrú i comptarà amb l'actuació de grups com els Montgolfier Brothers, Love of Lesbian, La Casa Azul, Mates Mates i Josh Rouse & The Long Vacations

Ara / Acn
1 min
Herman Düne

BarcelonaEl duet francès Herman Düne serà el cap de cartell del Faraday 2012, que se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol a Vilanova i la Geltrú. Els autors de 'I wish I could see you soon', David-Iver Herman Dune i Néman Herman Dune presentaran el seu últim treball, 'Strange Moosic', i se sumen als confirmats Josh Rouse & The Long Vacations, The Montgolfier Brothers, Frida Hyvönen, Bowerbirds, Love of Lesbian, La Casa Azul, La estrella de David, Juli Bustamante amb Fred i Son, Pegasvs, Fasenuova, Mates Mates o Copa Lotus.

Amb aquest anunci queda tancat el cartell del Faraday d'aquest any, que ja ha tret a la venda els abonaments per als tres dies. El Faraday es farà els dies 28, 29 i 30 de juny i l'1 de juliol al Molí de Mar. A banda, el 21 de juliol es farà al Parc Esportiu del Garraf el Faraday Major, i els dies 26 i 27 d'octubre, a l'Auditori Eduard Toldrà, el Faraday Tardor.

stats