Música
Cultura 10/12/2011

Hi haurà nou disc de Nine Inch Nails l'any vinent

Trent Reznor ofereix una descàrrega gratis del seu darrer projecte musical

Ara
1 min

BarcelonaSegurament hi haurà nou disc de Nine Inch Nails per a l'any 2012. Trent Reznor, el líder absolut d'aquest clàssic del rock industrial dels noranta, ha anunciat que per a l'any vinent tornarà a treballar sota aquest nom. En els darrers temps, Reznor, ha completat la banda sonora de la propera pel·lícula de David Fincher, The Girl with the Dragon Tattto, la versió nord-americana d'Els homes que no estimaven les dones. També ha publicat sis cançons sota el nom de How To Destroy Angels, que es troben a la seva web i es poden descarregar gratuïtament.

La banda sonora del film de Fincher també s'oferirà en breu com a descàrrega gratis, i inclourà una versió d'Immigrant song de Led Zeppelin amb Karen O a la veu. El darrer disc de Nine Inch Nails va ser The Slip, de l'any 2008.

En declaracions a The Sun, Reznor ha dit que ara tota la seva atenció es concentra en Nine Inch Nails: “De cap manera és un projecte que estigui mort, però havia deixat els discos i les gires un xic de banda. Però el 2012 em concentraré a compondre cançons i segurament hi haurà un disc nou”. Segons Reznor, diversificar la seva activitat musical en diferents fronts ha sigut una inspiració directa del seu amic i mestre musical, David Bowie.

stats